ČESTO I NE SHVATAMO VREDNOST TRENUTKA SVE DOK ON NE POSTANE USPOMENA

BSB Studio logo

SITUIRANI SMO U SRBJI ALI SMO VAM NA RASPOLAGANJU ŠIROM SVETA

BSB Studio photography se duže od dve decenije uspešno trudi da svojim klijentima oživi najsrećnije uspomene svaki put kada se oni vrate gledanju fotografija.
Profesionalizam i iskustvo koje posedujemo uz velika ulaganja u vrhunsku opremu doveli su do izdrade fotografija koje zadovoljavaju visoke standarde čak i na svetskom nivou.

SAZNAJTE VIŠE

SAVRŠENE FOTOGRAFIJE

FOTOGRAFISANJE VENČANJA

Bilo da se radi o venčanjima, rodjendanima, foto sesijama ili drugim specijalnim dogadjajima… Činimo sve da fotografisanje bude prijatno iskustvo kako bi klijenti te fotografije cenili čitavog života…

I dok se fotografija i dalje menja u svom stilu i tehnologiji, ostajemo usredsređeni na ono sto je zaista važno … HVATAJUĆI SUŠTINU VAŠEG TRENUTKA I VAŠEG DUHA.

Loading...

POKRETNE SLIKE PUNE EMOCIJA

LOVE STORY

Naš cilj je ostati maksimalno nenametljivi dok snimamo istinski duh Vašeg događaja. Iako većim delom na dan venčanja preferiramo više dokumentarni pristup, mi se i dalje brinemo za sjajne formalne kadrove, a da vas pritom ne odvlačimo od porodice i prijatelja tokom dužeg perioda.

Uz malo planiranja možemo napraviti raspored koji odgovara Vašim individualnim potrebama.

WEDDING BOOK

Trudimo se da ispričamo jedinstvene priče o ljubavi kao i o svim momentima koje svako želi da zadrži u sećanju. Prelepi wedding book-ovi koje stvaramo su svojevrsni dokaz za ove tvrdnje…

Loading...
KONTAKTIRAJTE NAS