JEDNA OD NAJMOĆNIJIH STVARI VEZANIH ZA FOTOGRAFIJU JE JEDNOSTAVNO SVEDOČENJE NEČIJEG ŽIVOTA

još od 2000.

naša priča

pisani logo

BSB Studio photo & cinema se gotovo dve decenije uspešno stara da svojim klijentima oživi najsrećnije uspomene svaki put kada se oni vrate gledanju fotografija. Profesionalizam i iskustvo koje posedujemo uz velika ulaganja u vrhunsku opremu dovode do izdrade fotografija koje zadovoljavaju visoke standarde čak i na svetskom nivou. Ipak, naše najjače oružje i tajna uspeha jesu klijenti koji nam poklanjaju svesrdno poverenje.

Trudimo se da ispričamo jedinstvene priče o ljubavi kao i o svim momentima koje svako želi da zadrži  u sećanju. Prelepi wedding book-ovi koje stvaramo su svojevrsni dokaz za ove tvrdnje. Stvorili smo renomirani tim komunikativnih i kreativnih ljudi koji se brinu o tome da svaku maštovitu zamisao pretvore u stvarnost. Tokom godina izgradili smo poverenje klijenata ne samo širom naše zemlje već i širom Evrope pa i preko okeana, te u poslednje vreme upravo klijenti sa starog kontinenta često potražuju naše usluge upravo zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta.

Poklonite nam poverenje i videćete kako ćemo Vaš najlepši dan pretvoriti u večnost vrednu pamćenja, a večnost u trenutak koji ćete zauvek sačuvati od zaborava.

Posvećeni smo da vam pružimo fotografije koje slave vaš život,

da vam roditelji budu ponosni, a prijatelji ljubomorni 😉

homepage-100%-IMG
equipment-02
vacation image
equipment-01
equipment-09
Camera equipment around a printed photo of a granite rock
equipment-08
equipment-10
equipment-03

rezervišite nas

Ukoliko Vam se dopada ono sto ste videli, ne ustručavajte se da nas kontaktirate…

Odmah proveravamo dostupnost Vašeg termina i dogovaramo se o svemu…

© Copyright | BSB Strudio Photography 2019.

© Copyright | BSB Strudio Photography 2019.